logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
2. Svibanj 2017

Otvorenje sezone Fort Punta Christo 2017.

Zion Train dolazi u Pulu
U subotu, 20. svibnja tvrđava Punta Christo opet otvara svoja vrata! Pred nama je još jedna sezona puna zabave i dobrih vibracija na ovoj jedinstvenoj lokaciji. Ovog nas ljeta očekuju: još jedna serija jednomjesečnih, ljetnih događanja Slurp! festivala, jubilarno 15. Izdanje Seasplash festivala, 6. Dimensions festival, i pred kraje sezone jubilarni 10. Outlook festival. Pored toga tu su još brojne klupske večeri, partiji, koncerti, izložbe, projekcije filmova na krovu utvrde... Tvrđava Punta Christo i ovo ljeto će biti središte zabave i više nego ugodnog druženja. Sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem na dva floora. Otvorenje će biti uveličano postavljanjem i otkrivanjem murala posvećenog Zion Trainu, autora Marka Vojnića.

Subota / 20.5.2017
Fort Punta Christo – Štinjan/Pula
22-6h, 40 kn do / 50 kn nakon ponoći
Dodatna slika 1

Seasplash Floor – powered with Seasplash Sound System:

Zion Train
UK dub pioniri & prvaci vraćaju se na tvrđavu Punta Christo, ovog puta premijerno povodom otvorenja sezone, kada će ujedno prisustvovati otkrivanju murala, čije su nastajanje u izvedbi Marka Vojnića inspirirali svojim radom, kao i prvim nastupom na ovoj lokaciji, za vrijeme održavanja prvog Seasplash festivala 2003. godine. Aktualno izdanje je dvostruki album ‘Versions’, koji sadrži remikseve pjesama s dva prethodna albuma ‘State Of Mind’ i ‘Land Of The Blind’. Za 2018. najavili su veliku turneju povodom 30 godina postojanja, kroz dosadašnjih preko 2500 nastupa, posjetili su najveće svjetske klupske i festivalske pozornice. I dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, i svoj Abassi Hi Power sound system, kao i što smo sigurni da će vas Perch u live dub mixu, i Dub Dadda za mikrofonom, još jednom rasplesati.

Munchies Sound System
Pulap Reggae Station
Arboretum kolektiv
Bradda Selecta

SLURP! floor:

Tea Vučković
Pozitivna energija, veliki izbor finih traka i jedinstven osjećaj za kontrolu publike…to su glavna obilježja mlade Tee, čija se ljubav prema elektronskoj glazbi razvija od njene rane mladosti. Tea je 2011. godine zaronila u elektronsku plesnu scenu sa snažnom odanošću prema svom radu. Nakon osvajanja slovenskih plesnih podija, brzo je krenula naprijed i nastupala na partijima i festivalima diljem Europe. Puštala je uz DJ-e poput Sven Vath, DJ Rush, Umek itd. Također je vrlo aktivna na području organizacije i igra važnu ulogu u promociji nekih od najvažnijih događaja na slovenskoj elektronskoj glazbenoj sceni, kao što je ECO festival. Tea vjeruje u suradnju i sinergiju, što rezultira izdanjima i brojnim nadolazećim projektima.

Life4funk 
Bebetto
Rich
Joes
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena