logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
2. Svibanj 2024

Sr. Wilson dolazi na Natural Mystic Reggae Music Festival

11. izdanje Natural Mystic Festivala u Srbiji

Ovogodišnje izdanje Natural Mystic Reggae Music Festivala u Ždrebanu održava se od 19. do 21. srpnja, a uz Wicked Dub Division, Dub Tribe Risinga, Donovana Kingjaya u pratnji Soulcraft Rockers benda najavljeni su Sr. WilsonBadalonians Sound.

Sr. Wilson ili Señor Wilson ime koje je već prepoznato u raznim žanrovima aktualne glazbene scene. Stekao je priznanje kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou osvajajući publiku širom Španjolske, čitave Europe, Latinske Amerike, Sjedinjenih Američkih Država i Japana, kroz brojne nastupe i turneje. Dodatnu popularnost stekao je na nastupima s legendarnim francuskim O.B.F sound systemom kao njihov prateći MC, zajedno u tandemu s Charlie P-em.

U njegovom velikom međunarodnom iskustvu ističu se nastupi na renomiranim festivalima širom svijeta, kao što su Viñarock, Rototom Sunsplash, Cabo de Plata, Etnosur, BAM, Lagata Reggae Festival, uključujući krug velikih festivala u Kataloniji. Godine 2021. Sr. Wilson je objavio svoj EP “4 Flores”, nudeći svjež i suvremeni pogled na njegovu umjetničku viziju mješanjem utjecaja iz različitih žanrova i trendova. Potom su uslijedili značajni singlovi kao što su “Stay Homa” i “My Driver” u suradnji s revolucionarnim artistima kao što su Stay Homas i Biga Ranx.

Godine 2023. Sr. Wilson i Griffi, živa legenda, umjetnik i producent i jedan od stupova španjolskog repa, ponovo uduružuju snage u neuništivi duo. Oni su tijekom svojih karijera u više navrata surađivali i zajedno nastupali, a nakon dve godinje konačno je dostupan novi album "Rutas interestelares" koji će biti predstavljen na glavnim mjestima Španjolskoj, kao i na turneji u Meksiku i Čileu.
https://srwilson.cat/

Badalonians Sound promovira jamajčansku muziku i kulturu još od 2007. Sastav su osnovali Mark i Alex u Badaloni, a svoju kolekciju vinyla sakupljali su na Jamajci. Zavidna kolekcija koja nastavlja da raste. Tokom karijere pratili su ih na mikrofonu Sr. Wilson i Irie Souljah, koji su im bili partneri na mnogim nastupima. Od 2010. zajedno sa Dance Crasher Sound organiziraju mjesečne tulume pod nazivom „BDN Reggae Culture“, i do sada imaju čak 107 edicija. Također su aktivni članovi izdavačke kuće La Panchita Records u Barceloni koja je osnovana 2015. godine. Od 2020. svake srijede zajedno s Chalart58 emitiraju podcast La Panchita Radio Show. Imali su zadovoljstvo nastupati na binama nekih od najvećih festivala poput: Rototom Dub Academy, International Dub Gathering, Nowa Reggae, Vinarock, Mitclan Dub Fest (Mexico), La Concha Reggae Vibes, Spannabis, Say It Loud, Dub Fever, The Bus Festival, Ganja Time, Canibal Apolo i čak dva puta na Jamajci uz mnogo druge.

Više informacija o festivalu saznajte na https://naturalmystic.info/.

Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena