logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
7. Studeni 2016

Roots agenda u Rijeci

Dub/reggae tulum u Rijeci
U ovoj teškoj patnji sa sve manje zelenila oko nas, manje sunca a više kiše, zima već gadno lupa na vrata, a hibernacija lagano postaje imperativ uz dekicu i čaj. Naravno da nećemo dopustiti da to postane svakodnevica stoga smo Vam pripremili poslasticu za sva osjetila, ispunjenu pozitivnom energijom i plesom. Iskričavi zvukovi uzburkat će Vaše osjećaje i teleportirati Vas u prošlost kroz šarenilo bassa, bubnja i trubi. Dok su stabla vani prošarana najljepšom kombinacijom boja - crvenom, žutom i zelenom - u tom istom duhu očekuju vas u riječkoj Fruli u subotu 12. studenog.

---svira---
Lu Frequency je jedan od nosivih stupova riječke soundsystem kulture, radom i zalagnjem kroz Ri Rootz zajedno s istomišljenicima organizira brojna reggae/dub okupljanja od kojih treba izdvojiti Teachingz in Dub, koji je nastao u tamnim kutovima Palacha. S vremenom se program proširio na Harteru, ''učenje'' se nastavilo kao i drugi projekti, Extraterrestrial Dubductions, Thunder of Bass te brojni preparty-i, Seasplash, Outlook, Dimensions, Slurp... U slobodno vrijeme sa svojim Low Frequencyem pali i žari po kubovima, skvotovima, šumama i plažama. Proputovala se cijela RH, gostovalo se u susjednim nam BiH, Italiji i Belgiji, kao i na brojnim festivalima, T.O.Y., Modem, Seasplash, Lost Theory... Svojom pomno biranom selekcijom u kojoj su uložene godine truda, ritmom i skankom neće nikog ostaviti ravnodusnim a najbitnije, nezadovoljnim!!

---pjeva---
Damien Prophet je resident mc/singjay infamous Munchies Soundsystema, Damjan Mali poznat mnogim ljudima u Hrvatskoj i inozemstvu po njegovom non-stop pjevanju i deejayanju, i nezaobilaznom wasted stage appearanceu. S neobičnim tekstovima, dobrim smislom za humor i Keith Richarsom za spirit animal, ridea riddimse u finom stilu i drži rulju zabavljenom. Dolazeći iz hardcore punk scene i poprilično mladih godina, Damjan je mnogo puta dokazao da može konkurirati s takozvanim velikim momcima u biznisu, što je i dokazao u nastupima rame uz rame sa Dan-I, Vibronicsom, Digitronom, Mexican Stepperom.

Početak: 21:00
Ulaz: besplatan
Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena