nike

Događanja
Vijesti
25. Listopad 2021

Krenula pretprodaja ulaznica za Overjam festival

Deset godina Overjam festivala
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni za Overjam Festival 2022. su službeno krenule u prodaju. Sada možete nabaviti svoje ulaznice za pet večeri koncerata i šest dana nevjerojatne festivalske atmosfere u najčišćoj prirodi Tolmina u Sloveniji. Tijekom ove prve ponude, puna festivalska ulaznica s uključenim kampiranjem iznosi 125€, umjesto uobičajenih 175€ na ulazu u festival. Ako planirate doći s prijateljima, također postoji opcija kupnje grupnih ulaznica.

Za sve roditelje koji žele doći u obiteljskom aranžmanu, Overjam4Kidz će uključivati dnevne i večernje aktivnosti u pravom dječjem vrtiću kako biste imali priliku uživati u koncertima. U kampu će biti i poseban obiteljski prostor i topli tuševi kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Djeca do tri godine ulaze besplatno. Za djecu uzrasta od 4 do 12 godine ulaznica za cijeli festival iznosi 35€ u pretprodaji odnosno 55€ na ulazu.

Deseto izdanje Overjam Festivala održat će se od 15. do 20. kolovoza 2022., a organizatori vas pozivaju na veliku proslavu uz obećanje da vas očekuju najnevjerovatniji izvođači do sada.
Tekst:   PR

Recenzije

Kali Fat Dub - "Životinjska karma"
Egoless - "The only way Out is Through"
Lil Obeah - "From Transylvania"
Micah Shemaiah - “Still”
Banana Zvuk - "Roba"