logo-t

  • Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

    Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

  • Eesah -

    Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe

  • Sassja objavila novi studijski album

    Sassja objavila novi studijski album "Chwakka"

  • Egoless objavio novi album

    Egoless objavio novi album "Dubternal"

nike

Događanja
Vijesti
24. Listopad 2021

Volumen slušaona u Medici

Dubstep večer u Medici

Volumen Slušaona
Petak 5.11.2021.
19:00 - 00:00h
AKC Attack (Pierottijeva 11)
Ulaz: besplatan

Volumen kolektiv nastao je 2013. godine kao rezultat nestašice ''pravog'' dubstep programa u Zagrebu te kao alternativa za ljubitelje dubstepa koji su tada u domaćim klubovima mogli čuti uglavnom američke inačice zvuka. U 2020. godini kolektiv broji devet članova, što DJ-eva što producenata, koje ste kroz godine mogli slušati na većini bass/dub festivala kao i klupskih večeri, a neki od njih gostovali su i susjednim državama poput Austrije, BIH, Slovenije itd.

Kroz sedam godina djelovanja u vlastitoj organizaciji održali su 10 događanja sa stranim izvođačima uz obavezni stack lokalne soundsystem ekipe, neki od njih su V.I.V.E.K., Karma, Joe Nice, Mr.K, ZamZam Sounds itd., te preko 30 domaćih događaja s članovima kolektiva u obliku nekadašnjih Domestik Sessionsa, što su danas Volumen Slušaone koje održavaju u Pločniku.
Svoj rad aktivno nastavljaju kroz nadolazeće godine kako bi obogatili ovu malu scenu i ljubiteljima dubstepa u lijepoj našoj pružili što bolji i zanimljiviji zvučni užitak sa svakim događajem te se nadaju i povećanju broja zainteresiranih za ovaj jedinstven žanr.

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

Tekst:  

Recenzije

Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Lee "Scratch" Perry - "Destiny" - očekivanja su bila veća
Dhoko Orchestra - "Parables of Dhoko" - pred nama je nešto veličanstveno
Tiken Jah Fakoly - "Acoustic" - autentičniji nego ikad prije
Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života