logo-t

 • RootsInSession & Marcus G objavili “Lockdown Ska Riddim Album”

  RootsInSession & Marcus G objavili “Lockdown Ska Riddim Album”

 • "Stupor Saturnalis", novi singl za Kali Fat Dub

 • Alborosie -

  Alborosie - "For The Culture"

 • Najavljen OverJam International Reggae Festival

  Najavljen OverJam International Reggae Festival

 • Brain Damage meets Big Youth -

  Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"

nike

Događanja
Vijesti
30. Srpanj 2020

Četvrti rođendan dućana ploča PDV

Druženje u Pločniku
Dućan ploča i popratne opreme PDV slavi svoj četvrti rođendan! Kako dolikuje prilici obilježiti će se u petak, 31. srpnja, od 12h-18h na katu iznad Pločnika (Međimurska 21, ZG). Pripremili smo vam jedinstveni popust od 15% na cjelokupni asortiman ponude dućana. To uključuje sve vinilne i CD naslove izdanja naše etikete i pratećih distribucija, knjige, odjevni merchandise, potrepštine za brigu o vinilima (Vinyl care). Izdvajamo nova vinilna izdanja izvođača: Zion Train, Neon Lies i CVER te friško objavljene uratke elektroničke etikete Imogen Recordings.

U ponudi dućana i web-shopa je novitet iz selekcije izbora prirodne kozmetike obiteljskog brenda Sapunoteka kao i Tekući kutak s ponudom craft piva domaćih pivara (Nova Runda, The Garden Brewery, Primarius, Šibenska pivovara, Međimurski lepi dečki, Visibaba) te ponuda energetskog pića na prirodnoj bazi Club-Mate i Club Mate Cola.

Za zvučnu kulisu bit će zadužen mladi gospar od vinila Mradar (Bunar) koji će vas provesti dub/techno/rock tekovinama u svom live setu od 16h-18h.

Protekla godina je izdavački bila produktivna. Objavili su nekolicinu novih glazbenih uradaka kao što su 'Delta', prvi dugosvirajući album live techno sastava ABOP. Izašao je i drugi dio deep/dark dubstep kompilacije slovenskog soundsystem kolektiva Deep End! te (re)izdali po prvi put na dvostrukom vinilu (uz CD/digital verzije) kultni uradak 'Pobjedimo laž' šibenskog anarcho/HC/punk benda Nula, koji originalno izdat na kazeti 1994.g. Također, u domaćoj diskografskoj povijesti zaživilo je prvo vinilno (etched) izdanje zagrebačkog heavy rock benda Stonebride i njihovog mini albuma 'Animals on Display'.

S obzirom na podosta hektičnu situaciju koja je zadesila cijeli svijet u doba pandemije ekipa PDV-a hrabro koračaju prema naprijed, te zajedničkim snagama nastavljaju slijediti staze kvalitetne glazbe, druženja i pozitivnih vibracija na svim razinama.
Tekst:   PR

Recenzije

Alborosie - "For The Culture"
Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"
Shanti Powa - “Dreamer”
TriXstar - “Dear 2020”
Lee Scratch Perry & The Spacewave - "Dubz Of The Root"