logo-t

 • Homegrown Sound na Escape the City Home sessionu

  Homegrown Sound na Escape the City Home sessionu

 • Sugahspank & Blend Mishkin -

  Sugahspank & Blend Mishkin - "Paint Everything White"

 • R.I.P U-Roy

  R.I.P U-Roy

 • Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”

  Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”

 • "Juggling" novo izdanje Anje G meets Mexican Stepper and Dr.Obi 

nike

Događanja
Izvještaji
3. Ožujak 2011

Soom T nakon Zagreba posjetila i Pulu

Seasplash ekipa ne miruje, neumorno rade kako bi svojim vjernim „mušterijama" pružili nove doze užitka ukorijenjenog u kvalitetnoj glazbi. Da ne bi kvarili svoju reputaciju vrsnih poznavatelja dobre zabave pobrinuli su se i ovaj put dovući u meku festivala, Pulu, gošću iz dalekog Glasgowa.

Nakon što je gostovala na prošlogodišnjem izdanju Outlook festivala, Soom T se odlučila vratiti ali ovaj put na događaj mnogo pogodniji ukoliko se želite dostatno predstaviti istarskoj, ali i hrvatskoj publici.

Uvod u večer je pripao domaćim Seasplash snagama, L-Jay-u, Teddy-Lee-u i Raulu koji su se izmjenjivali za DJ pultom praćeni također domaćim gospodinom živopisnog modnog ukusa, MC Fettiem. Od samog je početka počelo žestoko te iz zvučnika nije izlazilo ništa osim žestokog, mračnog dubstepa uz povremene upadice simpatičnog MC-a.

Dok su debele bass linije iz zvučnika masirale posjetitelje, koji su do kraja ispunili dvoranu, bini su se prišuljali zvijezda večeri, rastom sićušna al' MC vještinom itekako velika, Sooom T i njezin vjerni pratioc na ovoj turneji, Balkan's HI FI selektor Medo. Nakon što su se proširile informacije o odličnom nastupu na velikoj zajedničkoj fešti Balkan's HI FI-a i Trip to Ziona u zagrebačkoj Mediki, puležanska očekivanja su narasla. Soom T je taj pritisak, očito, ozbiljno shvatila. Ili joj je možda u navici održati tako dobar nastup prepun energije!? Upravo smo takav nastup i vidjeli od nje. Energična  Škotkinja nije gubila dah od samog početka, a svoju je neiscrpnu energiju prenijela i na publiku koja je cijeli nastup oduševljeno pratila. Sve u svemu Soom T ima sve kvalitete potrebne odličnom MC-u, na kojima bi joj s pravom mogli zavidjeti njeni mnogi kolege s reggae, dub, dubstep, jungle scene ali i ostali MC-i van tog kruga.

Nakon što je Soom T završila demonstraciju svojih znanja i vještina, kraju su nas priveli gosti iz Zagreba, DJ Meniga te svugdje rado viđen gost, MC Chakka.

 

Tekst:  

Recenzije

Sugahspank & Blend Mishkin - "Paint Everything White"
Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”
Banana Zvuk - "Re-Shake!"
Haris Pilton - „Positive Reality Sound“
Dub Inc Acoustic