logo-t

 • Iseo & Dodosound -

  Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života

 • Egoless objavio novi singl

  Egoless objavio novi singl "Vitae Eterna"

 • Tribal Seeds - “Ancient Blood“ – drevna krv teče našim venama

  Tribal Seeds - “Ancient Blood“ – drevna krv teče našim venama

 • Objavljen akustični album Tiken Jah Fakolya

  Objavljen akustični album Tiken Jah Fakolya

 • Bob Marley: One Love - glorifikacija ikone

  Bob Marley: One Love - glorifikacija ikone

nike

Događanja
Vijesti
12. Veljača 2024

One Dread poziva na koncertnu promociju vinilnog izdanja albuma

Izlazi vinilno izdanje albuma “Rewind, Play, Repeat”

Nakon uspješne koncertne promocije albuma u Zagrebu, One Dread se sprema u proširenom izdanju izvesti bogatije aranžmane svog autorskog prvijenca u Saxu povodom izlaska vinilnog izdanja albuma. Standardna sedmorka One Dreada 9. ožujka nastupit će uz pratnju Green Horns brass sekcije te time s obje noge zakoračiti u roots/dub vode veoma specifičnim live izdanjem.

Autorski album “Rewind, Play, Repeat”, podjednako pohvaljen od strane glazbenih kritičara i publike, prvenstveno je i zamišljen kao vinilno izdanje, čime je ova promocija idealna prilika za nabavku vinila koji svoj datum izlaska ima dan prije – 8.3.2024. Vinil će biti dostupan za kupnju na dan koncerta u prostorijama Saxa ili u prednarudžbi preko PDV-a.

Izvještaj: One Dread položili ispit, poziv na revoluciju je uspio

One Dread zagrebački je bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvero instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić). Premda je glazbeni sastav osnovan još 2007. godine s temeljnim fokusom na obrađivanje hitova reggae i roots žanra, tek se 2015. godine oformila postava benda u kojoj su Tea, Nika i Tena s pozicija pratećih vokala prešle u frontu, dok im leđa čuva najjača ritam sekcija (gitara, bas, klavijature i bubanj). Bend je u posljednjih desetak godina svirao diljem Hrvatske i inozemstva, a osim svirki u klubovima, nerijetko nastupaju na pozornicama domaćih i europskih festivala.

Mix albuma potpisuje Dr.Obi (Amplifyah music), a mastering Filip Motovunski (FM Mastering). Izdavač albuma je PDV Records, a za grafičko oblikovanje covera svih izdanja albuma zaslužan je Mislav Lešić (Lord Chardak).

Cijena ulaznice:
• 7,00 € u pretprodaji,
• 10,00 € na ulazu u klub
Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti i u klubu Sax!, u Palmotićevoj ulici 22/2, te u dućanu ploča PDV, u sklopu Pločnika Gornjeg koji se nalazi u prostorima kluba Dva Osam u Zagrebu.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Soom T - "The Louder The Better" - pozitivna slika boljeg, mudrijeg i ljepšeg svijeta
Dubar Sound - "Dream Reality" - ovdje je glazba jedino bitna
SlonOff - “Čuemose..” - postoji prostor za napredak
Samory I - “Strength” - hoće li Samory I unaprijediti reggae glazbu?
One Dread - "Rewind, Play, Repeat" - ovo nije ljetni reggae album