logo-t

 • Tadiman objavio

  Tadiman objavio "High Grade" s Earlom 'Chinna' Smithom

 • Prince Fatty -

  Prince Fatty - "Artikal Intelligence" - posvećen izuzetnim vokalnim performansima

 • Raggalution - “Improterrestrial” - sviračka i aranžmanska raskošnost

  Raggalution - “Improterrestrial” - sviračka i aranžmanska raskošnost

 • Haris Pilton objavio album

  Haris Pilton objavio album "DUB XXL Vol 1."

nike

Događanja
Vijesti
3. Svibanj 2023

Jah Tubbys dolazi na Zion Boška Festival

Preko 40 imena dolazi na festival
Zion Boška Festival koji se održava od 29.6. -2.7. u Sutivancu zasada dolazi preko 40 izvođača, a najavili su i novo zvučno ime; Jah Tubbys dolazi na ovogodišnje izdanje festivala. U Zion Bošku nam dolazi jedno od najutjecajnijih imena koji su na soundsystem sceni već 52 godine. Odgojili su više dub generacija, izdali brdo ploča, proizveli soundsysteme za mnogo artista, a njihova JTS pretpojačala su postala ikona u dub svijetu. Sa svime time to je vjerojatno jedini crew koji radi baš sve vezano uz dub i soundsystem.
U Zion Bošku dolazi u pratnji s Macky Bantonom koji je uz nastupe sa Jah Tubbysima publici poznat kao MC mnogim vodećim svjetskim imenima, a kod nas smo ga više puta mogli vidjeti na Outlooku.

Novo ime na listi je i kraljica Nish Wadada. Vokalni dragulj s dub scene s puno svojih hitova dolazi nam da nas baci u trans sa svojim božanskim glasom. Imati ćemo arenu s tri soundsystema, a jedna od senzacija je i meksički Bass Revelation Soundsystem koji dolazi s cijelom postavom Uz sve ove nove senzacije i ranije najavljena velika imena + još jedan stage, ovo izdanje festivala biti će bombastično.

Osiguraj si nezaboravno iskustvo kupnjom ulaznice na stranici Zion Boške https://zionboska.com/. Kupnjom ulaznice u pretprodaji uveliko pomažeš da festival bude neovisan i da ima još bolji program. Od danas su u pretprodaji i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20€, a festivalska za sva četiri dana je 60€.
Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena