logo-t

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Haris Pilton objavio

    Haris Pilton objavio "Dub for Ladies"

  • Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

    Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

    Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

  • FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

    FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

  • Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

    Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

nike

Događanja
Vijesti
24. Travanj 2023

Krenula crowdfunding kampanja Escape the city Festivala

Escape the city Festival 2023.

Pozivamo vas da se pridružite na šestom izdanju Escape the City festivala koji će se održati u slikovitom okruženju predivne obale Barbarige od 26. do 30. srpnja 2023. godine.

Ovaj festival nije običan glazbeni festival jer se temelji na snažnim ekološkim i socijalnim načelima inkluzije, koristeći reggae, dub i sound system kulturu za širenje pozitivne poruke. Escape the City je događaj koji je prilagođen za zabavu cijele obitelji, s posebnim programom posvećenim djeci, mladima i njihovim obiteljima, s ciljem pružanja iskustva koje slavi ljepotu prirode, glazbe i zdrave zabave. Pozivamo sve zaljubljenike u sound system kulturu i reggae glazbu, ovisnike o dub glazbi, obožavatelje neobičnih umjetničkih formi, ljubitelje cirkuske atmosfere i sve ostale koji žele pobjeći iz gradova, otplesati sve brige i uživati u pozitivnim vibracijama Escape The City Festivala barem nekoliko sunčanih dana.

U fantastičnom aftermovieu zavirite u atmosferu Esacpe The City Festivala iz 2022. godine koji je napravio Vladimir Miketa. Okruženi dubokom borovom šumom nekoliko metara od mora, i ove godine možete očekivati pet dana reggaea, duba i drugih alternativnih glazbenih žanrova koje će izvoditi razni izvođači putem ručno izrađenih sound systema najviše kvalitete.

Crowdfunding kampanja Escape the city Festivala 2023.

Osim glazbe, možete očekivati i niz različitih radionica i predavanja koja se bave ekologijom, životom bez otpada, cirkuskim umijećem i nastupima, nastupima i radionicama s aerijskim svilenim kolutovima, vatrenim plesom, dječjim programom, radionicom organske kozmetike, radionicom eko-tiska i ronjenjem u prekrasnoj Jadranskom moru. Koristeći reciklirani materijal iz okolnih područja, bit će dostupna zona za opuštanje gdje se posjetitelji mogu opustiti, družiti i uživati u atmosferi. Svi gosti mogu kušati zdrave i ukusne obroke na festivalskom Food Spotu, pripremljene sa svježim sastojcima od lokalnih proizvođača voća i povrća. Zbog velike potražnje i analize prethodnih izdanja, proširuje se ponuda hrane s omiljenim dub pizzama koje priprema Vrki, čovjek koji stoji iza Digitron Sound Systema. Također nudi se jedno od najboljih zanatskih piva i regionalnih vina iz regije koja ima najbolju malvaziju na svijetu. 

Za što su crowdfunding sredstva?
Potrebno je otprilike četiri tjedna rada na lokaciji i 10 mjeseci online planiranja i na terenu kako bi se Escape The City Festival ostvario. Njihova nevjerojatna lokacija je borova šuma na plaži s ograničenim pristupom vozilima, što čini produkciju ETC festivala pomalo zahtjevnom, ali zabavnom, jer trebaju donijeti gotovo sve na lokaciju za pet dana festivala. Svi članovi tima i osobe uključene su prijatelji i volonteri. Minimalni cilj njihove kampanje je 6000€. Što se bolji povratni odaziv ostvari, to više kvalitete donosi se na festival: više radionica, artista i bolju infrastrukturu.

Sredstva će pokriti:
generator i gorivo koje je potrebno za rad cijelog sadržaja festivala
osiguranje
honorari za izvođače
iznajmljivanje kvalitetnih šatora s rastezljivim tendama kako bi posjetitelji bili sigurni čak i za vrijeme najgoreg nevremena
pokrivače za područje kuhinje i ulaz
pitku vodu za sve posjetitelje
toaleti
različiti materijal 

Ulaznice za festival
Da biste postali dio Escape the City 2023, jednostavno je: financirajte projekt!
Što to znači? Kapacitet ovogodišnjeg festivala je 500 ljudi, ali lani su imali rasprodanu ediciju. Kampanju su započeli s ograničenim brojem Early Bird ulaznica po cijeni od 50€, koje će se postupno povećavati do 80€.Na ulazu, ako još uvijek ima dostupnih ulaznica, cijena će biti 90€.Sve ulaznice uključuju: 5 dana festivala (glazba traje od srijede 26.7. do ponedjeljka ujutro - 31.7.), kampiranje na prekrasnoj istarskoj obali, 100% u hladovini! Također je u ponudi posebna ponuda za grupne ulaznice u kojoj možete dobiti 5 ulaznica za 275€. 

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice