logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
25. Listopad 2022

Brain Holidays svira na Malom Green Octoberu kod Cibone

Mali Green October kod Cibone od 27.10 do 31.10.
Mali Green October kod Cibone od 27.10 do 31.10. dođite jer vas čeka pivo te odlična glazba uživo i još bolja zabava i zato vjerujemo da će vas znatiželja nagnati da svratite i dobro se provedete. Budući da je druženje najljepše uz čašicu i prigodno ljuljanje i ples, 27.10. od 15:00h plešemo uz hitove The Cure-a "Cure before The Cure", a u 20:20h na scenu dolazi grupa Stampedo. Već sljedećeg dana, 28.10. otvaramo vikendarenje s već kultnom grupom Denis & Denis od 21:21 h, a prije njih DJ Suki će dati sve od sebe i napraviti najbolje zagrijavanje ikad.

Za subotu popodne rezervirajte za Sportski kviz i košarkaške egzibicije u kojem će nam pomoći KK Cibona i Muzej Dražena Petrovića, a za večer vam pripremamo dvije glazbene poslastice: od 17:00 h stiže nam Darija Korić acoustic duo, a od 21:21 h pozornicu zauzimaju Brain Holidays - pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj, koji već 22 godine oduševljavaju publiku svojim ritmovima. Nedjelju glazbeno preuzimaju The Dudes i specijalna gošća iznenađenja u 19:19 h, ali svakako prije toga ne propustite Pivski maraton...pa da vidimo koliko ste spremni i spretni... bez obzira na vanjske temperature jamčimo da će vam biti sasvim ugodno toplo.

Kraj festivala, 31.10.,završiti ćemo nezaboravnim Silent Halloween Partijem na kakvom još bili niste, a vjerujte, voljeli biste. Zato, pripremite svoje spooky kostime i uz glazbu tri DJ'a zaplešite sa Svemirom.
Tekst:   PR

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice