nike

Događanja
Vijesti
29. Studeni 2021

Cromaicanz pozivaju na JR Black Eagles plesnu radionicu

Nova plesna poslastica za sve ljubitelje dancehalla
Za sve ljubitelje dancehalla, Cromaicanz ekipa sprema pravu plesnu poslasticu tjedan prije Božića. U subotu 18. prosinca 2021. održat će se plesna radionica jednog od najpoznatijih dancehall plesača ikada - JR Black Eagle iz Black Eagles crew.

Nakon plesne radionice održat će se i Q&A kako bi polaznici imali priliku razgovarati i pitati JR-a sve što ih zanima o dancehall kulturi, njegovoj plesnoj grupi, njegovom plesnom iskustvu, itd. Za sve informacije i prijave javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a na njihovom Facebook i Instagram profilu možete pratiti objave vezane za sami događaj i sve nadolazeće informacije.

Cure iz Cromaicanz grupe poručuju:
"Cilj nam je dizanje Dancehall scene u Hrvatskoj i približavanje plesne kulture s Jamajke svim plesačima, budući da se dancehall koraci koriste u brojnim plesnim stilovima. Voljele bismo da se Dancehall uči prvenstveno od originalnih kreatora s Jamajke i želimo da ljudi dožive ljepotu energije, kreativnosti i slobode izričaja koju dancehall pruža. Budući da pandemija ne prolazi onako kako smo svi očekivali, odlučile smo preuzeti rizik organizacije događaja u ovo ludo doba i priuštiti Hrvatskoj jedinstveno iskustvo "
Tekst:   PR

Recenzije

Kali Fat Dub - "Životinjska karma"
Egoless - "The only way Out is Through"
Lil Obeah - "From Transylvania"
Micah Shemaiah - “Still”
Banana Zvuk - "Roba"