Reggae slovenija
Vijesti
19. Srpanj 2021

OverJam Festival 2021. kompletirao program

Trodnevni program s koncertima, sound systemima i brojnim dnevnim aktivnostima
Sve je spremno za deveto izdanje OverJam International Reggae Festivala koje će se održati u Tolminu (Slovenija) od 5. do 8. kolovoza 2021. 

Prve večeri na glavnu pozornicu Maver Stage penju se Dub FX, Jah Mason, Jamaram i Jahcoustix, Hi-Shine Ladies Reggae Band i Smetnaki. Drugu večer na red će doći Anthony B, Africa Unite, Downbeat Syndicate, Rekall i Raggalution. U subotu navečer veliko je finale s Gentlemanom, Raymondom Wrightom i Pierom Dreadom, Tadimanom i Red Five Point Starom. Također moći ćete poslušati Ital in Action featuring Forelock, Attila, The Living Harmonies, Quartiere Coffee, Shak Manaly, Tizla, Puppa Giallo, Ashraff 30, Galup i Dejah.

Na Dancehall Area nastupiti će Northern Lights i Dancehall Paradise. U međuvremenu, područje posvećeno dub glazbi na plaži, koje koordinira Warrior Charge Sound System, ugostit će soundove, selektore i izvođače kao što su Asher Selector, RootsInSession, Dubtafari, Haris Pilton, Freedom Fighters i mnoge druge.

Preko dana možete se opustiti na prekrasnoj riječnoj plaži, uz uobičajene kreativne i sportske radionice te prostor posvećen djeci, OverJam4Kidz, s aktivnostima na različitim jezicima. Potvrđene su i popodnevne sesije OverJam University, ka domaćini će biti Ellen Köhlings i Pete Lilly, urednici poznatog njemačkog Riddim Magazine. Razgovarat će s Jah Masonom, Anthonyem B-em i Northern Lightsom. 

Ulaznice su trenutno u prodaji na službenoj web stranici festivala, na Eventimu i na benzinskim crpkama u Sloveniji, po cijeni od 135 eura za cijeli festival ili 49 eura za jedan dan. Također će se ulaznice moći kupiti na ulazu u festival po istoj cijeni. Djeca do 12 godina i oni koji prate osobe s invaliditetom s potvrdom, mogu ući besplatno. Cijena ulaznica uključuje pristup kampu i brojne usluge.

Da biste ušli u Sloveniju i pristupili festivalu, potreban je RVT uvjet koji dokazuje da ste cijepljeni ili ste se oporavili od Covida 19 ili imate negativnog brisa ne više od 48 sati prije. Da bi na festivalu ostali cijelo vrijeme, bit će potrebno ponoviti bris. Djeca mlađa od 15 godina ne trebaju testiranje. Ako se naznake slovenske vlade promijene, briga će organizatora biti da to objave na službenoj web stranici i društvenim mrežama festivala.
Tekst:  

Recenzije

Killo Killo Banda - "Pobeda je biti čovek"
Reggae Roast - "Turn Up the Heat"
Alborosie - "For The Culture"
Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"
Shanti Powa - “Dreamer”