logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
11. Srpanj 2021

Novosti OverJam International Reggae Festivala

Najavljena prva gostovanja i covid 19 festivalske restrikcije

Nakon jednogodišnje prisilne stanke, najavljujemo novo izdanje OverJam International Reggae Festivala koji će se održati od 5. do 8. kolovoza 2021. u Tolminu na slikovitim obalama rijeke Soče. Overjam Festival više je nego ikad nezaobilazan događaj za sve one koji ne samo da vole reggae glazbu, već i više od svega žele provesti prekrasan odmor uronjen u prirodu s jedinstvenom festivalskom vibracijom.

Na ovogodišnjem izdanju festivala su najavljeni Dub FX, Jah Mason, Jamaram meets Jahcoustix, Anthony B, Africa Unite, Gentleman, Raggalution, Tadiman, Raymond Wright, Piero Dread, Red Five Point Star ... 

Nove ulaznice mogu se kupiti na poveznici shop.overjamfestival.com, a pretprodaja će zadržat trenutnu cijenu do 15. srpnja 2021. (105 € za cijelu festivalsku ulaznicu i 39 € za dnevnu). Nakon toga, nakon 15. srpnja za internetske pretprodaje i na festivalskim blagajnama, troškovi će iznositi 135 € za cijeli događaj ili 49 € za jedan dan. Ulaznice uključuju pristup kampu, provizije, naknade za ulaznice i brojne usluge. Djeca koja još nisu napunila 13 godina ulaze besplatno.

Ulaznice kupljene za izdanje 2020. mogu se preprodati ili koristiti za ovogodišnje izdanje. Ljudi koji ne žele odabrati bilo koju od ove dvije mogućnosti, mogu koristiti kartu za izdanje 2022. godine. Preprodane ulaznice neće se moći koristiti za izdanje 2022. godine. Za automatsko prebacivanje ulaznica (bez ikakvih dodatnih troškova ili troškova), pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Covid 19 festivalske restrikcije
Na OverJam International Reggae Festival mogu pristupiti oporavljeni od covid-19 cijepljeni i testirani s negativnim rezultatima testa. Test ne smije biti stariji od 48 sati. Svi dokazi moraju biti u pisanom obliku na engleskom jeziku. SMS dokaz neće biti prihvaćen. Festival će organizirati platno mjesto za brzo testiranje antigena blizu glavnog ulaza s trenutnim rezultatima. Kapacitet mjesta za testiranje ograničen je i moglo bi doći do potencijalnih kašnjenja s testiranjem i redovima.

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice