Vijesti
22. Srpanj 2020

Bass Experience "Biciklom po Japanu" na terasi Močvare

Bass Station
Petak 24.7.
Trajanje: 16:20 - 2:00 h
Upad: 0 kn
Info i rezervacije mjesta: mochvara.hr/terasa

16:20 Chillanje na terasi s Jan Beceleom
20:30 putopisni film Bojana Bojica "Biciklom po Japanu"
after Zmayo In Dub (Pistolero)
hosted by Jan Becele

U petak 24. srpnja svratite do Močvare na jos jedno bass iskustvo za ovo čudno doba.
Ovoga puta smo vam pripremili dokumentarni film Bojana Bojića, koji sam kaže "...u meni živi razigrani znatiželjni duh željan novih iskustava života, razvoja i samospoznaje. Kad se sve to troje spoji, dogodi se moj novi dokumentarni film „Biciklom po Japanu“.

Za zvučnu kulisu ovog čudnog doba su zaduženi dva stara lisca sa zagrebačke scene; Zvone Zmayo Mayix (Pistolero) koji priprema dub set i Jan Becele (Bass Experience) koji je zadužen za potpuni doživljaj bass večeri.

O filmu:

Svi koji me dobro poznaju znaju da u meni živi razigrani znatiželjni duh željan novih iskustava života, razvoja i samospoznaje. Kad se sve to troje spoji, dogodi se moj novi dokumentarni film "Biciklom po Japanu".

Ovoga puta znatiželja me odvela u Zemlju Izlazećeg Sunca, u Japan. Odlučio sam je istražiti na biciklu. Nije tu postojao neki konkretan plan, nisu bile ni neke ozbiljne pripreme. Dovoljna su bila dva prijatelja - unutarnji poziv i želja. Ruta Osaka - Shikoku – Hiroshima priča svoje neobične i predivne priče, a život na dva kotača definitivno gura čovjeka u jedan drukčiji način razmišljanja i bivanja. Kada uz to dodamo moje nepoznavanje stranog jezika i kulture, priča postaje jako zanimljiva, kao što to sa mnom uvijek i jest. Čudesni susreti na putu i vlastita duhovna preobrazba začinili su moje iskustvo Japana na najbolji mogući način…

Stoga vas sve pozivam da dođete i svojom energijom podržite ovaj projekt, a ja vam obećajem da ćete se dobro zabaviti i kući otići s novim spoznajama i ispunjeni nekim novim iskustvom.
Tekst:   PR

Recenzije

Jah9 - "Note To Self"
Conquering Lion - "Revolution Time"
Hornsman Coyote - “Breathing Fire”
FC Apatride UTD - "Dub Worldism"
The Young Tree - "Borderline"