logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

nike

Događanja
Vijesti
16. Travanj 2020

Zaigraj Monopoly Champion Sound

Postani Champion Sound
Sa sjedištem u Andaluziji, Wadub Kibir Sound System je mladi sound system koji okuplja članove kolektiva Blood i Fyah Sounda, Caleta Sounda, Suburb Sounda i Sub Rapture Sounda oko širenja reggae/dub kulture na jugu Španjolske. Uvijek spremni za povezivanje vizualne umjetnosti i sound system priče, o čemu svjedoči kvaliteta letaka za njihove tulume Wadub Kibir Sound System predstavlja Monopoly Champion Sound!

Ovaj Monoply Champion Sound uključuje sve elemente stolne igre koju je stvorio Hasbro, čija je prvotna svrha bila uništiti konkurente kroz poslovanje nekretninama. Monopoly je svima dobro poznata igra koja simbolizira aspekte kapitalizma i bogatstva. Ova svjetski poznata igra na ploči danas postoji u više inačica, a 2020. godine je dobila i novu Champion Sound verziju koju je kreirao Wadub Kibir Sound System, a dostupna je u inozemnoj i španjolskoj verziji. 

Cilj je postati Champion Sound; prodaja ploča, kupovina opreme, odlazak na koncertne dvorane ili festivale, snimanje u studiju, to je sve što vam je potrebno da provedete odličnu večer oko ploče za igranje koja je povezana s glazbenom strašću.

Elementi igre: 1 ploča - 2 kockice - 8 ozvučenja - 32 licence / proširenja - 12 festivala / međunarodni distributeri / full studio - 16 "420" karata - 16 "Lucky Dubplate" kartica - 28 objekata - 30 karata za svaku jedinicu. 

Na poveznici možete preuzeti sve elemente ovog vanserijskog Monopolya, Wadub Kibir Sound System nudi vam ovo Monoply Champion Sound sasvim besplatno. Izvadite škare, pripremite ploču, izvadite vinile, naoružajte se robom i postanite Champion Sound!
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice