logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
21. Studeni 2017

Slavlje Munchies sound systema

Munchies sound system 2nd anniversary
Prošle su duge dvije godine od prvih kutija Munchies Sound systema i prvog sound system sessiona s vlastitim zvučnicima u društvu Exotic Times, Warrior Charge Soundsystem i Rockers Dub Master sound system u Zeppelinu 2015. godine.

U petak 1. prosinca u klubu Uljanik žele sa svima proslaviti dvije godine u kojima su proživjeli sve i svašta; izgorjeli puno zvučnika, izvrtjeli gomilu ploča, malo spavali, prešli nebrojene kilometre, upoznali bogove dub Pantheona, sklopili snažna prijateljstva i naučili što znači živjeti sound system život. Najbolji način za proslaviti tako nešto je pozvati bredrine iz regionalne dub scene bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Kako bi večer bila i više nego posebna u goste po prvi puta dolaze zadarski prvaci teške kategorije Ranking Smola i Crucial Luša sa zvijeri pod imenom Boca sound system, koji svojim vrhunskim zvukom obilaze cijelu zemlju, obogaćuju razne dogaðaje, zanemarujući glazbeni žanr, s ljubavi prema sound system kulturi. Uz dva sound systema noć će obogatiti česti gostu u Puli koji nikad ne razočara svojom killer roots/rubadub/digital selekcijom, Sandokan Hifi, naturalizirani Balkanac iz Hannovera. Osim njega dolaze nam riječki paladini tamne pravde Low Frequency i naš bosanski Zadranin Bellyfull nekad u Zenicafariji, a sada gura te kutije s Bocom. Neće nedostajati ni mikrofondžija, naime pobrinuli su se da na drugu obljetnicu sound systema ne nedostaje vokala, ali pobrinut će se i da ih ne bude previše. 

D-Vibe aka Franzi Farabutto iz Trsta, rezident vokalist Rockers Dub Master sounda, koji u zadnje vrijeme sve češće prati i Warrior Charge.
Papa E Aka Ras MIST Highper iz Zagreba, strašno talentirani mladić koji je kovao zanat s Digitronom i nastupao svuda u regiji od samih početaka reggae scene u Hrvatskoj.
Domaćini Damien Prophet, najljepša njuška Munchiesa inna chameleon style, i bredda Hot Steppa outta PulaP Reggae Station, koji je između ostalog (genijalno) dizajnirao zadnjih nekoliko plakata (Steppa ART za one koji ne znaju) bit će poznati glasovi onima koji nas prate od početka.

Na drugom flooru ovaj put trese groznica petkove večeri, kroz cijelu noć disco ritmovi će vam omogućiti da se odmorite od teških subova iz velike sale. Kao i inače rezident sound ostaje Original Istrian Villager Vibrations Addict sound system, na kojima će svoje selekcije izvrtjeti Jan Plexy i Jinxie Grooves iz Pule, Chvigy Land iz Štinjana, te Oz, prijatelj s juga Italije koji će počastiti nekim od najboljih italo disco hitova iz njegove kolekcije ploča.

Početak: 22.00
Kraj: 06.00

Upad:
30<00.00<40 kn
04<00.00<06 €
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice