logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
10. Srpanj 2017

Reggae utorak: Revelation "United We Stand"

Sudjeluj u Reggae utorku
Obraćam se prvenstveno službenom i neslužbenom kadru (La Famiglia) ove lijepe, moćne, vesele i rasplesane priče. Koja, iako nekad usamljena, tužna, prazna i čudna sigurno spada u kategoriju jedne od onih koja ti je u jednom trenutku sigurno dala neki smisao, nešto lijepo pozitivno, bila to pjesma, ples ili bilo kakav drugi lijepi moment ili energija. Motiviran događanjem Masters DUB Gathering koji smo, iznenadno, imali sada u petak, pa tako i činjeničnim stanjem iz organizatorskog aspekta. Da sad ne prepričavam cijeli postanak, ko zna zna koga zanima neka slobodno pita u privatno vrijeme. Zamolio bih sve vas koji se osjećate da ste bili, da jeste ili možda želite biti dio ove priče na bilo koji način (dj, promotor, plesač ili latentni sudionik) da dođete u utorak na jedan konceptualno konstruktivni tulum. Mislim da je i sam proces organiziranja sastanka u ovu svrhu već velika muka, tako da o samoj realizaciji nisam ni razmišljao zato ću pokušati na ovaj način. Počinjemo u 20h na terasi i pošto je jedna od glavnih "problematika" raznolikost programa ovisno o tematici i smjeru glazbe, napravio sam raspored (probao sam generički, što kraće i preciznije. Sve kritike na podjelu vrlo rado prihvaćam:

20 - 21 ... Roots Dub Reggae (King Tubby Style)
21 - 22 ... Roots Rub-a-dub dancehall reggae
22 - 24 ... New roots rubadub digireggae
24 - 02 ... Dub & steppers
*poslije 02 samo armagiddeon

DJ-i i selektori, oni koji to jeste ili bi htjeli postati ako smatrate da je to prava uloga za vas, ja ću biti za dj-pultom lagano puštati i čekati (muzika samo na usb-ima sa što boljom mogućom kvalitetom - nekakav okvir tj kvaliteta po kompresiji zvuka i način nabave određene trake neću uzimati u obzir kada pričamo o pjesmama koje su rađene u analogno doba, jednostavno ne ovisi samo o tome). Laptoperi s traktorom i sl. također ste dobrodošli, za vinile mi se morate najaviti. Što se tiče promoviranja samo za sebe ono ima ovaj pro-bono moment ali tko želi rado ću ga staviti kao editora page-a da share-a i spread-a JAH vibez kroz muziku, sliku, video ili tekst. Plesači i latentni sudionici voljno tj plesno!! Molim vas sve da maksimalno proširite ovaj opis, tj podjelite event.. I molim La Famigliju da obavjesti svakog za kog zna da nema facebook. Ako nas se u neko razumo vrijeme skupi dovoljno za neki konkretni sastanak možemo otići u mir i harmoniju MalogStersa.

Ljudi RASTA može biti način života, može biti model duše čovjeka.
"There are many Mantions"

Ova intervencija nije propaganda nego poziv na okupljanje i zabavu, za nekoga ponovno, a za nekoga samo otkrivanje jednog lijepog, moćnog i vrlo zabavnog entiteta.
Tekst:   Tin aka DuB - I

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena