logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
11. Srpanj 2016

Posjeti Pločnik

Novi prostor u Zagrebu
Nakon mjeseci priprema, Pločnik, novi konceptualni prostor u gradu Zagrebu, u srijedu, 13. srpnja, na adresi Međimurska 21, otvorit će svoja vrata. Pločnik objedinjuje kreativni pogon u kombinaciji s dućanom ploča i multimedijalnim, klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Pločnik je multimedijalni konceptualni prostor koji objedinjuje kreativni pogon s caffe barom, dućanom ploča i klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Pokrenut u suradnji Pozitivnog ritma i tvrtke Alli Consilium (organizatora Lost Theory festivala) ovom će prilikom javnosti otvoriti svoja vrata. Za uređenje interijera zaslužan je Poop Studio.

Na otvorenju Pločnika premijerno će biti prikazan "Run From Sound" prvi spot i singl s nadolazećeg albuma benda Bamwise koji će uskoro izaći pod okriljem PDV-a. Bamwise je šesteročlani bend iz Zagreba, kolaboracija petero glazbenika i VJ umjetnice koje je spojila zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. Ovo ljeto nastupit će na Seasplash i Outlook festivalu. Za glazbenu podlogu otvorenja bit će zadužena dva člana benda Bamwise, koji čine dub/reggae duo Jahstice Sound, te Sergej Lugović, pokretač kluba Sirup.

Pločnik vas poziva da ga po prvi put posjetite, i u opuštenoj atmosferi, odličnoj glazbi i pokoji napitak upoznate vašeg novog sugrađanina.
Tekst:   Pozitivan Ritam

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice