logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
27. Srpanj 2015

ADF & Sassja u Dubrovniku

U utorak 28.7. u Parku Orsula počinje Croatia Music Adventures 
Članovi Asian Dub Foundationa poručili:
„Ne propustite ovu priliku vidjeti nas uživo i u punom sastavu u jednom od najljepših kutaka na Zemlji, "Parku Orsula" u Dubrovniku.“
Sutra u utorak, 28. srpnja, počinje prvi Croatia Music Adventures povodom kojega će po prvi puta u Dubrovnik doći i nastupati, britanska senzacija – Asian Dub Foundation. Planirani početak koncerta je u 22 sata, no već od 21 sat na Parku Orsula, moći ćete se zagrijati uz zarazne beatove najboljeg ženskog MC-ja u regiji – Sassje.

„Croatia Music Adventuresu, bit će hrvatska premijera u sklopu turneje na kojoj promoviramo naš novi album "More Signal More Noise". Ne propustite ovu priliku vidjeti nas uživo i u punom sastavu u jednom od najljepših kutaka na Zemlji, "Parku Orsula" u Dubrovniku. Prije našeg koncerta nastupit će Sassja, jedna od najboljih ženskih MC-a u Hrvatskoj. To će biti bez sumnje posebna noć, magično mjesto na moru s ograničenim kapacitetom, što će koncert učiniti posebno jedinstvenim. Očekujemo vidjeti i publiku iz Velike Britanije! Vidimo se tamo!“ – poručili su članovi Asian Dub Foundationa.

Oduševljenje nastupom u Parku Orsula nije krila niti Sassja, što zbog lokacije, što zbog Asian Dub Foundationa, što zbog saznanja da veliki broj Dubrovčana jedva čeka njezin nastup u svojem gradu.

„Cijela ideja CMA projekta mi je odlična, svaka čast! Asian Dub Foundation već dugo želim slušati live i velika je čast nastupati na istoj bini kao oni, pogotovo ako se ta bina nalazi na tako nestvarnoj lokaciji kao što je Park Orsula. Dubrovnik je divan, ADF legendarni, a ja ću dobro zagrijati atmosferu za show koji slijedi poslije mene!“ – rekla je Sassja.

Po prvi puta u Parku Orsula bit će postavljena kupola, što će ujedno biti i novost u odnosu na do sada održane koncerte na toj lokaciji!

Informacije o ulaznicama:

Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je još danas 240 kuna, dok će sutra na dan koncerta iznositi 270 kuna. U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice