logo-t

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 156
Vijesti
29. Lipanj 2015

Osmo izdanje Jungle Flash festivala

Ovoga kolovoza (21. i 22.8.2015) očekuje nas osmo izdanje Jungle Flasha
Iako je do sada bio nepoznat hrvatskoj publici, vrijeme je da se ta činjenica promjeni. Riječ je o festivalu smještenom u dolini između slovenskih mjesta Komen i Štanjel, smještenim sjeverno od Trsta. Osim što se sama lokacija nalazi tek otprilike sat i pol od graničnog prijelaza Rupa, organizatori ističu i da je željeznička stanica udaljena tek jedan kilometar od festivalske lokacije, a da vas od mora dijeli tek 15 minuta vožnje autom. Osim prekrasne lokacije smještene u šumi u dolini između Komena i Štanjela, organizatori su se pobrinuli i za besplatan kamp za sve posjetitelje Jungle Flasha, a navode i da će cijene pića i hrane biti pristupačne.

Kako je dobra glazba najbitnija za održavanje pozitivne atmosfere festivala, iz Jungle Flasha su se pobrinuli za vrlo kvalitetan lineup koji obiluje vrhunskim reggaeom, hip-hopom, dancehallom, drum and bassom, jungleom, dubom itd. Trenutno najavljene izvođače predvode Jamajkanci Exile Di Brave, Likkle Bridge (u suradnji s King Hararom iz Japana) i Kazam Davis. Slijedi ih poznati jungle producent Benny Page iz Velike Britanije, a tu su i naši Fil Tilen i Filip Motovunski. Lineup zaokružuje veliki broj slovenskih (Freedom Fighters, Jahklin Selecta, Total Destruction, Tadiman, Mixxle, Valterap, Drill & Burke, J-Spencah & Precious, Ali, Dubsystem, Dubomb, Pete Roots, Tmintafari, Dubble Sickz Squad, Flo, Clz, Miller the Killer, Matzole, Kalambasstik i Krastafari Sound) i talijanskih (Crookset, Rockers Dub Masters, Mufajah Sound) izvođača te I Razor iz Austrije

Festivalske su ulaznice već krenule u prodaju i to po cijeni od tek 20€ za oba dana, a iste se mogu naći na sljedećim lokacijama:
Komen - Paradiso Bar
Koper - Skica Caffe Galerija
Sežana - Vinjeta Caffe
Nova Gorica - Acapulco Gold Koper,Acapulco Gold Nova Gorica
Ajdovščina - Kavarna Ave
Ljubljana - ŽMAUC - Od Žmauca sosed pa ud brata prjatu

Ukoliko niste u mogućnosti zgrabiti svoju ulaznicu u Sloveniji, nova pretprodajna mjesta se dogovaraju, a moguće je i kupiti ulaznicu putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Kada na navedenu adresu pošaljete e-mail s imenom, prezimenom te adresom stanovanja i brojem karata, u odgovoru ćete zaprimiti sve informacije kako napraviti narudžbu.

VAŽNO!!!
Nakon što iz festivalske organizacije potvrde vašu narudžbu, potrebno je poslati potvrdu o uplati novca za ulaznice. Kada pošaljete potvrdu o uplati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kupnja ulaznica je uspješno izvršena.

Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena