logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
23. Svibanj 2015

Glasna zabava u Rijeci

Pozitivan ritam u suradnji s Ri Rootzom vam predstavlja nezaboravnu noć s dosta bassa i mnogo dobre vibre u Rijeku. 

Česti gosti iz Italije koji su nam kroz ovaj period svakakave soundove prikazali i pokazali nam kako su vrsni znalci u svojim selekcijama. Zato ovog petka 29. svibnja u Harteru dolazi jos jedan gost iz Italije i to nitko drugi nego Dan I (Imperial Sound Army) koji će sa sobom donijeti mašineriju masnog bassa koji će vas jednostavno morat tjerati na jedno dugo, dugo jutarnje čaganje i nadamo se neće te uglušiti, jer ovaj put dolazi sa šest hogova!

Jačinu tog sounda će isto moći iskusiti također i drugi gosti. To su drugari iz Zenice (Zenicafaria) i Pule (Munchies Sound) koji će ovu večer jos vise ukrasiti sa svojom selekcijom. Tako da svi duberi nemate šta izmišljati ili govoriti kako vam je lijeno ići na masažu vibracija koje će vam ispraviti tijelo i duh. Uz to, kome je navodno dosadno samo kljucati i klimati glavom na dub stageu, možete prošetati do drugog flora koji će vam pružiti dnb i jungle iskustvo na sound system od Seasplasha koji vas također neće ostaviti ravnodušnim. Za to će vam se pridružiti gost iz Grčke (FLeCK) i redoviti pulski rezident (Sheco) od kojih sigurno možete očekivati dosta dinamike i neumornosti s njihove strane da vam ujutro klecaju noge.

Dan I – Imperial Sound Army (IT)
Producent i soundsystem operater sa sjevera Italije Dan I osnovao je Imperial Sound Army 2000. i Imperial Roots Records label osnovan 2005. godine. Jedan je od utjecajnijih lica na svjetskoj Dub i Soundsystem sceni. Surađivao je sa svim najvažnijim imenima i artistima unutar žanra. Njegova glazba može se pronaći na velikom broju 12'',10'' i 7'' vinila kojima raspolažu svi važniji dub vendori. Od kraja 2013. godine putuje sa svojim 30 kW ručno rađenim soundsystemom koji zvuči i izgleda spektakularno. Spektakl koji se ne propušta!
www.imperialsoundarmy.com
www.facebook.com/danimperialsoundarmy

Zenicafaria (BiH)
Zenicafaria Sound je skupina prijatelja, zaljubljenika u dub i sound system kulturu čije selekcije su uglavnom orijentirane na roots/uk/stepper dub. Kolektiv je nastao 2010. godine u Zenici, i prve aktivnosti su se odnosile na organiziranje slušaona i koncerata u gradu. Put ih je do sada vodio na razne lokacije širom bivše države te su surađivali s najvažnijim artistima iz regije. Danas unutar crewa djeluju Bussy Baldhead (MC i perkusije), Ardubah Warrior i Mustache Bwoy (selektori), te dub dijaspora DJ VZA.
www.facebook.com/ZenicafariaSound?fref=ts
www.mixcloud.com/Zenicafaria/
http://soundcloud.com/saundklod

Munchies Sound (Pu)
Munchies je novonastali pulski soundSystem stvoren krajem 2013. kada Filip i Zoki otkrivaju svoju zajedničku strast prema dub kulturi. Nakon sto su se naoružali hrpom ploča, odlučuju stvoriti svoj sound, uz pomoć Warrior Chargea i Rockers Dub Mastersa, kako bi proširili dub kulturu i vibracije u Istri i okolici. Vuku inspiraciju iz UK steppas i digital dub-a. Iako su mladi obećavaju jake bass frekvencije koje će istjerati sve negativne misli iz vašeg uma.
www.facebook.com/pages/Munchies-Sound-System/545923832180499
https://soundcloud.com/munchies-soundsystem

FLeCK (GR, Serial Killaz /Kings Hi Fi)
FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground acene i clan Kings Hi Fi crewa. Svoj producentski put počeo je ranih 90-ih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. Godine 2009. je izbacio debitantski album „iDub Musei“, i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja. Njegova glazba može se okarakterizirati kao snažna roots reggae i dub glazba pomješana s jungle breakovima i masnim bassom. Surađivao je, pisao glazbu i remiksirao trake za artiste kao što su Zion Train, Nanci Correia, Clinton Sly, Ancient Astronauts, Fitta Warri, King Bracket, I-lodica, Jonas McCLoud, Bay B Kane, Roommate, Demolition Man, Se Fire, Sisyphos, Parly B, Ed West, Tenja i mnogi drugi.
www.serialkillaz.co.uk/fleck/
https://soundcloud.com/fleckathens

Sheco (Pu, Seasplash/Showcase)
Pulski DJ koji se miksanjem bavi od kraja 2010. godine. Član je Seasplash Crewa, te sudjeluje u organizaciji Showcase partyja gdje nastupaju mnogi afirmirani i neafirmirani DJ­i. U njegovim setovima prevladavaju d’n’b i jungle, a uz nastupe na lokalnim partyjima te na festivalima Seasplash, Outlook, Trnfest, bilježi brojne nastupe u Zagrebu, Rijeci, Trstu, Ljubljani...
http://soundcloud.com/sheco_89
https://www.facebook.com/ShowcasePula

Upad:
22:00-00:00 ->30kn
00:00-05:00->40kn
05:00-10:00->20kn

Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena