logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

nike

Događanja
Vijesti
9. Svibanj 2015

Četvrto Trolltest Contest natjecanje u brzom motanju

Petak, 22.5.2015. između 19.00h i 5.00h, održat će se četvrti po redu Trolltest Contest - International Spliff Rolling Contest.

Event koji će na jednom mjestu okupiti glazbenike, umjetnike i sve ljubitelje papirića za motanje duhana. Pod istim krovom upoznajte hrvatske kreativce, muzičare i mlade poduzetnike koji su kroz svoje projekte prepoznati diljem Hrvatske, a i svijeta.

U klubu Željezničar u velikoj dvorani uz nastupe Udriground, Haris Pilton ft. Chakka, Jah Billah, One Woman Army održat će se četvrto međunarodno natjecanje u brzom motanju duhana. Glavni organizator i promotor eventa je hrvatski brand Roll Troll, koji je osnovan 2008. godine kako bi svim ljubiteljima motanja duhana omogućio potpuni užitak, te jednostavnost i originalnost pri motanju. "RollTroll“ je prepoznatljivo ime na svim velikim glazbenim festivalama i poslovnim sajmovima u Hrvatskoj i EU u posljednjih nekoliko godina, a surađuju i s mnogim glazbenicima i umjetnicima širom svijeta, kako bi na što bolji način prezentirali svoje ideje i proizvode.

Što se tiče samog Trolltest Contest-a: natjecanje je zamišljeno tako da svaki natjecatelj u određenom vremenskom periodu, pored još tri natjecatelja, uz svu svoju koncentraciju, spretnost i talenat, smota tj. zarola najbolju „smotku“. Igra se na ispadanje, tako da dva bolja "rollera" prolaze u sljedeći krug i tako sve do finala. Odlukom tehničkog sudije i stručnog žirija osvajač titule najboljeg „rollera“ pored vrijednih nagrada ovogodišnjih sponzora, osvojit će i put u Amsterdam u 11. mjesecu u organizaciji "Jungle Tribe - putničke agencije", dok nagrade za 2. i 3. mjesto stižu iz široke ponude sponzora kao i od samog organzatora eventa "Roll Troll - papers and more...".
Svi posjetitelji koji svojom energijom upotpune atmosferu i podrže čitavu ideju, biti će ugodno iznenadjeni od strane organizatora sa proizvodima iz svog asortimna, a ulaze i u posebnu nagradnu igru, dok će se za piće dobrodošlice pobrinuti vrijedna i vesela ekipa iz "Visibaba pivo - Belgium craft beers". Ovo jedinstveno glazbeno-kulturno-sportsko događanje je namijenjeno svima starijima od 18 godina, a s obzirom da su nagrade vrijedne i zanimljive kako za natjecatelje tako i za posjetitelje, očekuje se puna dvorana sa mnogo veselih i nasmijanih lica. Pozivaju se svi zainteresirani natjecatelji da se prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da sa istreniranim prstićima i osmijehom na licu dođu na kvalifikacije između 19 i 20h u petak, 22.05.2105 u klub Željezničar, Trnjanska cesta 1, Zagreb. Broj natjecatelja je ograničen, tako da se prijavite čim prije i osigurajte si šansu osvajanja titule.

 

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice