logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

nike

Događanja
Vijesti
20. Travanj 2015

Sassja u Jack’s Record Storeu

Nakon koncerta u zagrebačkom KSET-u i ljubljanskom Channel Zerou, Sassja je održala prvi veliki koncert u svom rodnom gradu-Tuzli, a uskoro kreće u pohod na Beograd i Novi Sad.

Velika vijest za ženu FMJAM-a je i suradnja s britanskim brendom DiZease. Kako joj stoji pokazat će uživo u srijedu 22. travnja u Jack’s Record Storeu (Preradovićeva 17, Zagreb) od 18.45h kada ćete moći provjeriti stoji li bolje njoj ili Wiz Khalifi. Sassja će vrijeme provesti puštajući svoje ploče i družeći se s fanovima, DJ-ima i glazbenicima iz Zagreba koje je upoznala u posljednjih par mjeseci. S obzirom na to da se u Zagrebu izvrsno osjeća sigurno je da će i provod u Jack’s Record Storeu biti i više nego ugodan.

Svoju prvu pjesmu Sassja je snimila 2010. godine, a do danas je snimila desetak singlova eksperimentirajući s reggaeom, dancehallom i dubstepom. Nakon zapaženog uspjeha s pjesmom Clash, nedavno je u duetu s Mirelom Priselac Remi snimila spot za singl Etikete. Singl "Etikete" premijerno je emitiran u šest zemalja regije: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji, a u samo mjesec dana postao je hit na Youtubeu te dospio na glazbene ljestvice diljem regije. U ožujku ove godine, pod okriljem Menarta izdala je svoj prvi album "Taktički praktično". Po slušanosti putem online glazbenog servisa, album je u roku 24 sata dospio na prvo mjesto. Sudeći po izvrsnim reakcijama i recenzijama, Sassja albumom prvijencem osvaja publiku, ali i mnoge glazbene kritičare.

 

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice