logo-t

 • Homegrown Sound na Escape the City Home sessionu

  Homegrown Sound na Escape the City Home sessionu

 • Sugahspank & Blend Mishkin -

  Sugahspank & Blend Mishkin - "Paint Everything White"

 • R.I.P U-Roy

  R.I.P U-Roy

 • Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”

  Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”

 • "Juggling" novo izdanje Anje G meets Mexican Stepper and Dr.Obi 

nike

Događanja
Vijesti
18. Travanj 2015

Soom T & Jstar i na Pannonian Challenge festivalu

Šesnaestu godinu za redom na prekrasnu lijevu obalu Drave, Pannonian Challenge festival od 19. do 23. rujna 2015., dovodi najbolje svjetske izvođače iz regije i Europe.

Potvrđeni su novi izvođači predvođeni legendarnim punk bendom Hladno pivo koje trenutačno dominira top listama s novim singlom "Vjeruj u mene". Na glavnoj pozornici obožavatelji će moći iz prvih redova saznati kako zvuči novi album "Dani zatvorenih vrata" uz vrhunsku produkciju koja prati ekipu iz Gajnica.

Ranije najavljenim imenima poput Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz pridružuju se Big Strip Gorilla, Justin Johnsons, Soom T & Jstar, Dog House, MORT i Vlasta Popić.

Ove godine po prvi puta na tri pozornice Pannonian Challenge ugostit će preko 50 izvođača. Uz glazbeni program moći ćete uživati u nezaboravnim trenucima adrenalinskog skakanja slobodnim stilom s velikih visina i mnogih drugih sadržaja koji će se otkriti u tjednima koji slijede.

Trenutačno su u prodaji posebne Komančeros festivalske ulaznice po cijeni od 199 kuna s kojom ostvarujete poseban popust i niz pogodnosti. Ulaznice za Komančerose su limitirane i od trenutka kada se rasprodaju kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica po cijeni od 239 kn koje uključuju ulaz na sve sportske i glazbene sadržaje.

Uz njih će biti dostupne Festivalske Sport ulaznice po cijeni od 60 kuna koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj te Festival Music ulaznice po cijeni od 209 kuna koja omogućuje ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala. Dnevne ulaznice ukoliko festivalske ne budu rasprodane, bit će dostupne na blagajni festivala.

Ulaznice možete nabaviti putem:
Entrio sustava
Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 8-16 sati

Soom T & Jstar
Soom T je indijska umjetnica rođena i odrasla u Škotskoj stvarajući glazbu reggae, hip hop, folk, elektroničkog i dub žanra uz razna eksperimentiranja s fokusom na aktivistički angažman i duhovno prosvjetljenje. Jstar je DJ i remixer koja je iznjedrila neke od najistaknutijih reggae remikseva posljednjih nekoliko godina. Njen Limited Edition neslužbeni mix na vinilu otvorio joj je vrata produkcije za velike izdavačke kuće, uključujući Sony, EMI, V2 i Acid jazz-a.

Justin’s Johnson
Jedan od rijetkih kvalitetnih bendova koji su se, vlastitim talentom, entuzijazmom i ljubavi prema ska-punku, uspjeli iščupati iz okova garaže i hrabro istupiti na aktualnu glazbenu scenu. Bend je stvoren prije 10 godina i prijatelji ih u šali zovu „najstariji mladi bend u Splitu”. Zvuk banda karakterizira čvrst gitarski zvuk i prepoznatljiva puhačka sekcija. Sedmorica mladih Splićana iza sebe već ima impresivan koncertni staž, uz niz suradnji s afirmiranim glazbenim imenima. Sredinom 2005.godine Justinsi snimaju demo s 5 pjesama na engleskom jeziku koji im otvara vrata koncertnih prostora i festivala u cijeloj regiji. Slijedila je živa koncertna aktivnost koja je kulminirala nastupom na Exitu 2007.godine.

Sassja
Sanela Halilović – SASSJA neuobičajeno je energična, mlada Tuzlanka koja je svoj prvi album "Taktički Praktično"  izdala početkom ožujka (Menart). Do izlaska albuma snimila je desetak singlova eksperimentirajući s reggaeom, dancehallom, dubstepom…Njezinu nevjerojatnu energiju prepoznali su Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i cijela ekipa tuzlanskog FMJAM-a koji je prihvaćen kao jedan od najznačajnijih pokretača alternativne glazbene scene u ovom dijelu Europe. Nerijetko ju zovu i ženom FM JAM-a. Na svojim koncertima, SASSJA okuplja više posjetitelja od puno poznatijih izvođača – a do sada ste ju mogli slušati/gledati putem YouTube-a ili MTV-a na kojem je spot za pjesmu “Clash” dospio na Domaćicu, top listu 20 najboljih spotova regije na MTV Adria, a posljednji singl „Etikete“ na Domaćici  se zadržao tri tjedna.

Gotovo svakom izvođaču velika je želja nastupiti na moćnim festivalima što je Sassji pošlo za rukom još 2011. kad je objavila “Demo”, jer je pozvana da nastupi na EXIT-u. Često je nastupala na manjim, žanrovskim festivalima gdje je već dobro poznata gošća. Završila je studij farmacije, trenutno promovira svoj prvi album na kojem joj gostuju Remi, Who See i Frenkie, a s dva posljednja singla ubrzano grabi prema brojci od milijun pogleda. U trenucima dok ovo čitate, možda je već premašila tu brojku.

 

Tekst:  

Recenzije

Sugahspank & Blend Mishkin - "Paint Everything White"
Hornsman Coyote meets Jah Works - “Brass Roots”
Banana Zvuk - "Re-Shake!"
Haris Pilton - „Positive Reality Sound“
Dub Inc Acoustic