logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

nike

Događanja
Slušaj ovo
16. Kolovoz 2023

Zibéll - "Seaweed"

Novo od člana S-kapade
Zibéll, glazbenik i producent iz Osijeka s prebivalištem u Belgiji, već je ostavio svoj glazbeni trag na hrvatskoj sceni kao član benda S-kapada, ali njegova kreativna struja odvukla ga je do Belgije, gdje je s bendom Strange Garbage nastavio osvajati srca publike svojim eklektičnim zvukom. Sada, u 2023. godini, Zibéll se priprema za još jedno značajno glazbeno poglavlje dok zakoračuje u solo vode sa svojim prvim solo albumom "Itchy Feet".

Kao najava ovog uzbudljivog projekta, Zibéll je izdao singl "Seaweed". Pjesma je upečatljiva po svom bogatom zvuku koji pomiče granice žanrova, stvarajući originalni val ritmova i melodija. Kroz prateći glazbeni spot, gledatelji su pozvani na jedinstveno morsko putovanje kroz snove, ugođaj koji je prenesen kroz pažljivo osmišljene animacije. Glazbeni video premijerno je prikazan u Splitu 10. kolovoza 2023., gdje je publika imala priliku prva doživjeti Zibéllovu viziju putovanja kroz snove.

"Seaweed" će uskoro biti dostupna i na drugim streaming platformama, omogućujući široj publici da uroni u jedinstvenu glazbenu atmosferu koju je Zibéll stvorio.

Zibéll-ov solo projekt obećava uzbuđenje i inovaciju na glazbenoj sceni. Njegova sposobnost da premosti žanrovske granice i stvori sprecifičnu atmosferu, svakako će privući pažnju glazbenih sladokusaca diljem svijeta. Pogledajte, poslušajte i uronite u svijet Zibéll-ove glazbe, jer se sigurno priprema nevjerojatno audio putovanje kroz svijet.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Moglo bi te zanimati

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice